VERHUREN

U wilt uw woning verhuren voor een korte of langere periode? 

Dan bent u bij ProVa Housing B.V. aan het juiste adres. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat om uw woning niet alleen in korte tijd maar ook aan een vertrouwde partij te verhuren. Naast het voeren van een persoonlijk gesprek met de kandidaat-huurders, beoordelen wij ook de kredietwaardigheid aan de hand van een kredietcheck.

Wilt u meer informatie over ProVa Housing B.V. of heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact op.


U besluit uw woning te verhuren, hoe verder?

Tijdens een persoonlijk gesprek maken de medewerkers van ProVa Housing B.V. verder kennis met u. Daarbij geven wij antwoord op uw vragen, bespreken de mogelijkheden, inventariseren uw wensen ten aanzien van de kandidaat-huurder en geven we advies over de huurprijs. Om uw woning op internet te kunnen presenteren, nemen wij ook de gegevens van de woning op en maken wij een aantal foto’s. Voor een afspraak beperken wij ons niet tot kantoortijden. Ook in de avonduren of op zaterdag is het mogelijk om af te spreken.


Wat kost het om uw woning te verhuren?

Het kost u helemaal niets om uw woning te verhuren, doordat wij uw woning inhuren en deze weer met uw toestemming doorverhuren. Hierdoor zit ons verdienmodel in de maandelijkse huur verwerkt.

 

UW WONING VERHUREN?

Ook uw woning verhuren? vul onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op.

 

Telefoon: 072-3036777

Hermelijnkoog 25 

1822 CA Alkmaar

Medio maart 2021 verhuizen wij naar de:

Torplaan 2b

1785 BA Den Helder

Geregistreerd bij de KvK onder nummer 80105300

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Algemene Voorwaarden - Privacy Beleid - Disclaimer

©2020  ProVa Housing B.V